torsdag den 25. oktober 2007

En stille dag

Så har jeg fået lavet ugens opgave med rss og det gik fint. Ved dog ikke helt om jeg kommer til at bruge det en hel masse, men finder man nogle gode sider/blogs man gerne vil følge er det jo en fin måde at gøre det på.

Ellers har det været en god og fredelig efterårsferie med læsning og afslapning. Er tegnefilmsentusiast så Ratatouille. Den kan anbefales.. meget flot lavet og rigtigt sjov.

I tirsdags var jeg så til konference i Middelfart som vi efter en rædselstur nåede med kraftig forsinkelse. Her var jeg ikke tilfreds med DSB!!
Det var en god og spændende dag med mange fine oplæg og nu er jeg så tilbage i gymnasiebiblioteket, hvor der i efterårsferien er blevet sat lamper op. Så nu er der rigtig lys over det hele. Herligt.

Her er ellers lidt stille i disse dage, da alle vores 2 g'ere er på studietur og nogle af 3 g'erne er i Kbh. på ekskursion bl.a. med samfundsfagslærere, som måtte vinke farvel til deres planlagte program grundet udskrivelsen af valget i går.

torsdag den 11. oktober 2007

Uge 2 i vores projekt

Så fik jeg også løst opgaven med at komme ind på instant messenger, desværre var der ikke lige nogen at chatte med. Men det var en flot og nem vejledning så det var let at komme igennem.
Dog måtte jeg lige tage en lille omvej af vores datavejleder da jeg ikke havde en opdateret udgave af Media Flash. Men også det blev løst.

I ugens løb har jeg haft møde med bibliotekarerne fra de andre uddannelsesinstituioner m.m. her i Hjørring kommune. Det er rart at høre lidt fra de andres arbejde og hverdag.

Og så har jeg fået besked om at jeg kan tage med på konferencen "Informationskompetence i gymnasiet - et samarbejde". Konferencen er den 23/10 i Middelfart og den er lavet i et samarbejde mellem GL og BF.

torsdag den 4. oktober 2007

Første Indlæg i Bloggen og første dag som Blogger!

Så kom jeg i gang med projekt 23tingnordjylland og jeg glæder mig meget til at se hvad jeg kan få ud af dette kursus. Det bliver spændende men lidt hårdt. Især i denne uge hvor jeg har haft et hav af elever med AT-opgaver, så der har ikke været tid først på ugen.

Håber at jeg undervejs får mange nye redskaber der vil løfte kvaliteten i mit daglige arbejde som bibliotekar på Gymnasiebiblioteket, Hjørring.